Propunerea noastră pentru spatiile publice sau locurile cu copii năzdrăvani?

Capul termostatic Herzcules. De la Herz.

Fie că este un mall, o instituție publică, o grădiniță sau școală, toate au nevoie de o soluție de reglare a temperaturii pentru economie și confort. Capul termostatic HERZCULES, cu o execuţie robustă, cu protecţie împotriva vandalismului, furtului şi acţionării neautorizate este soluția ideală!?
Cum se montează? Vedeți mai jos.
De ce este capul termostatic anti-vandalism HERZCULES special?
  • După ce temperatura a fost setată, persoanele neautorizate nu mai au acces ulterior = economie & confort;
  • Nu se poate demonta de pe robinetul termostatic fără o cheie specială = nu se poate fura;
  • Este construit dintr-un plastic extrem de rezistent = greu de distrus prin lovire;

Unde îl găsiți? Chiar aici, la noi, la #ro-binet, doar la un click distanță. Împreună cu robinet cu ventil termostatic coltar, Herz.?

Stiati ca…

prima fabrica Herz Armaturen a fost infiintata la Viena in 1896?

Familiile Gebauer & Lehrner au pus bazele unei mărci internaţionale încă din anul 1896, pe Herzgasse (”Strada Inimii”) în sectorul 10 din Viena. Simbolul inimii a fost folosit mai întâi ca marcă de produs şi abia apoi a fost introdus în numele firmei, inspirat, evident din numele străzii.?

Cum au împlinit deja 125 de ani de activitate în domeniul armăturilor pentru instalații, le urăm și noi la câți mai mulți și de acum încolo, de inovație, înaltă tehnologie și de armături de calitate și cu inimă❤

Le puteți descoperi și voi produsele cele mai noi chiar aici, la noi, la #ro-binet, doar la un click distanță.?

Seturile termostatice: o necesitate sau un moft?

Seturile termostatice sunt compuse din robinete cu ventile termostatice și capete termostatice.
Robinetele cu ventil termostatic reprezintă soluția optimă pentru economisirea energiei termice.

Se utilizează în instalațiile de încălzire cu apă.

Rolul și efectele produse de folosirea robinetelor termostatice ne arată de ce în ziua de azi utilizarea acestora este necesară în orice instalație termică, respectiv:

– închiderea oferă posibilitatea de izolare a unei părți din instalație fără a fi nevoiți să închidem și să golim toata instalația;

– echilibrarea hidraulică a instalației – astfel încât să obținem o distribuție uniformă (debit și presiune) a agentului termic în toată instalația;
– reglarea ne permite să obținem confortul termic dorit în fiecare spațiu supus încălzirii, fără să utilizăm mai multă energie termică decât cea strict necesară, realizând importante economii de energie.

Temperatura maximă de funcționare: 110°C;

Presiune maximă de funcționare: 10 bar;

Capul termostatic serveşte ca şi unitate de control şi reglare a temperaturii ambiantale. Modificarea volumului de lichid conţinut de hidrosenzor acţionează axul robinetului.

Capul termostatic nu trebuie în niciun caz expus la razele solare sau echipamente ce emit cantităţi relevante de căldură, de exemplu televizoare.

Dacă radiatorul este acoperit (de ex. de perdele), aceasta va duce la zone cu acumulare de căldură unde termostatul nu poate depista temperatura de ambianță şi astfel nu o poate controla. În aceste cazuri, folosiţi termostate HERZ cu senzor de la distanţă (9430) sau cu comandă la distanţă (9330), care sunt montate pe ventilul integrat în radiator, cu ajutorul Inel adaptor “D” cod 1 6362 01.

Noi vă propunem seturile termostatice HERZ. La ei găsim o gamă extrem de diversificată de capete termostatice, cu senzor cu lichid (Hydrosensor) pentru corpurile de încălzire, cu poziţie de „0“ şi protecţie împotriva îngheţului indicată la cca. 6 °C, reglabil, cu limitarea şi blocarea plajei de valori prestabilite. Plus gama DeLuxe, pentru un plus de culoare și un design sofisticat.

Separatorul de aer si impuritati cu magnet

Separatorul de aer şi impurităţi se foloseşte la separarea nămolului şi a aerului din instalaţiile de încălzire şi de răcire. Soluția constructivă facilitează separarea nămolului și a murdăriei datorită centrifugării acestora în interiorul carcasei. Acest lucru garantează o separare eficientă a particulelor.
  • Capacitate superioară de aerisire;
  • Separarea particulelor feromagnetice fără golirea instalaţiei;
  • Separare continuă a aerului;
  • Aplicabil pe conducte montate pe orizontală sau pe verticală;

Domeniul de aplicare
Separatorul de aer şi de impurităţi este instalat în circuite de încălzire şi de răcire (pe tur sau retur) şi foloseşte la separarea impurităţilor şi a aerului din agentul de încălzire sau de răcire.

Caracteristici speciale ale produsului
Separator de aer:

Datorită unei camere interne mari, viteza apei este redusă semnificativ, ceea ce permite ca bulele de aer să adere pe sita interioară și în final să fie eliminate prin dezaerator.

Separator de impurităţi:

Construcţia optimă de curgere a debitului asigură depunerea cu grad mare de eficiență a murdăriei, care poate fi drenată apoi
prin robinetul de golire.

Magnet integrat:

Pentru colectarea particulelor feromagnetice care se aflăîn suspensie, în agentul de lucru. Separarea este posibilă fără golirea
instalaţiei. Dezaerator automat cu robinet de închidere: pentru diferite cerințe, separatorul poate fi combinat și cu alte dezaeratoare din gama de produse HERZ.

Racord rotativ:

Separatorul poate fi astfel montat atât pe ţevi verticale, cât şi pe cele orizontale.

Racordare cu filete exterioare cu olandez 1″, conform ISO 228.
Temperatura maxima de functionare: 110ºC (fara abur)
Temperatura minima de functionare: 0ºC
Presiunea maxima de functionare: 10 bar

Stiati ca?

Dispozitivul Herz Changefix permite schimbarea/curățarea ventilului robinetului termostatic, sau permite curăţarea garniturii de etanşare pentru tijă, chiar și atunci cand instalaţia este sub presiune??
Cum? Vedeți mai jos.
Cine este Herz Armaturen?

Herz Armaturen, companie de origine austriacă, recunoscută internațional pentru produsele de calitate încă de dinaintea Primului Război Mondial, este considerată un pionier în domeniul instalațiilor de încălzire și sanitare și un etalon la nivel mondial.

Producător de componente pentru diferite tipuri de instalații de încălzire și sanitare încă din 1908, Herz Armaturen a devenit distribuitor în peste 100 de țări, cu aproximativ 3.000 de angajați și cu centre de producție în 27 de locații din Europa.

Cel mai mic cap termostatic din lume

Știați că Herz Armaturen Viena a produs cel mai mic cap termostatic cu hidrosenzor din lume??

Cu cleme de montaj rapid și un design modern și ergonomic, capul termostatic Mini Herz se montează ușor și este potrivit oricărei încăperi.

Capul termostatic HERZ serveşte ca şi unitate de control şi reglare a temperaturii ambiantale.
Modificarea volumului de lichid conţinut de hidrosenzor acţionează axul robinetului.

HERZ-Design Cap termostatic “Mini”cu senzor cu lichid (Hydrosensor), cu poziţie de “O” şi domeniul de reglare 6 – 28 °C, protecţie împotriva îngheţului la cca. 6 °C.

Posibilitate de limitare şi blocare a domeniului de valori prinintermediul ştifturilor 1 9551 02 (care se comandă separat).

Dimensiuni: lungime 88 mm, diametrul selectorului 45 mm.

Capul termostatic Mini – Classic “D” are clipsuri care permit montajul rapid pe radiatoarele cu ventil incorporat Vogel & Noot ( robineti cu ventil termostatic Danfoss).

Despre noi

Societatea L&C Invest prezentă din anul 1995 pe piața comercială românească, este cunoscută ca distribuitor de echipamente și accesorii pentru instalațiile termice, solare și de alimentare cu apă si gaz.

Prima colaborare se stabilește cu ARMATURA, încă de la începuturi, în anul 1995.

Datorită faptului ca s-a dovedit un partener de încredere pentru colaboratorii și clienții săi, în anul 2000, îcepe colaborarea cu HERZ. Dezvoltându-și în permanență infrastructura și logistica necesară distribuției, L&C Invest reușește să-și fidelizeze clienții și să răspundă prompt unei piețe tot mai dinamice.

Anul 2003 aduce pentru L&C Invest noi colaboratori cu ITAP și AQUA, două companii din Italia cu un puternic impact pe piața mondială a instalațiilor de alimentare cu apă.

În prezent, compania iși consolidează renumele câștigat pe piața românească, acționând cu profesionalism și devotament, oferind produse și servicii de calitate.