Garanţie Produse

Garanţie

  • Oferim 5 ani garanţie pentru produsele Herz Armaturen achiziţionate, conform legislaţiei în vigoare. Termenul începe din momentul în care comanda ajunge la client. Vă rugăm să respectaţi instrucţiunile de întreţinere ale produsului prezente pe eticheta și certificatul de garanţie. Certificatul de garanţie se trimite odată cu factura, în colet.
  • Dacă vă confruntaţi cu apariţia unei probleme ce ţine de garanţie va trebui să ne contactaţi prin e-mail la adresa office@lci.ro, precizând în conţinutul mesajului defectul apărut, numele dumneavoastră și un număr de telefon la care vă putem contacta. Vom analiza dacă deteriorarea aparută se încadrează la garanţie și vom trimite un curier rapid să ridice coletul de la dvs. Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută de către vânzător în cadrul unei perioade legale de maxim 15 zile de la data la care produsul ajunge la noi. Taxele de curierat în cazul garanţiei sunt suportate de către noi.

Returnare

  • Puteţi returna orice produs achiziţionat în termen de 10 zile conform legislaţiei în vigoare.
  • Dacă din diferite motive doriţi să schimbaţi produsul cumpărat sau să recuperaţi contravaloarea lui, vă rugăm să ne contactaţi în prealabil, iar apoi îl puteţi trimite prin curier sau prin orice altă modalitate doriţi, taxele de transport suportându-le dumneavoastră, la adresa: Cluj-Napoca, str. Fagului , nr.79-81A, fără ramburs (nu acceptăm primirea coletelor trimise cu ramburs)
  • Vă vom contacta imediat ce produsul ajunge la noi pentru a stabili restul detaliilor (dacă doriţi alt produs sau returnarea banilor).

Banii se pot returna prin:

  • Mandat poștal (prin Poșta Română; ajung la domiciliul dumneavoastră în 3-4 zile lucrătoare; dacă nu sunteţi găsit veţi primi o înștiinţare în cutia poștală și puteţi ridica banii de la oficiul poștal de care aparţineţi timp de 10 zile)
  • Virament bancar: din contul L&C Invest Com S.R.L. în contul dumneavoastră (banii ajung în aproximativ 12 ore de la procesarea plăţii)