Alţi producători/distribuitori

Consultă cataloagele de mai jos, pentru a afla mai multe despre produsele dorite.

CUMPĂRĂ ACUM

Smart Energy Expert este distrbuitor autorizat al cazanelor Herz Energietechnik în România.

Date de contact:
Mobil: 0721.269.766;
Tel/Fax: 021/423.77.01;
e-mail: cfirescu@smartenergyexpert.ro
www.smartenergyexpert.ro

Controlere şi termostate TECH

SOLUŢII DE ECONOMISIRE A ENERGIEI ACASĂ

Partenerul care vă oferă soluții complete privind producția și comercializarea de fluide tehnice pentru industria auto, a instalațiilor și îngrășământul foliar complex superconcentrat, Aurora.

Aparatele de Aer Condiționat Ferroli sunt echipamente destinate răcirii sau încălzirii spațiului de locuit, ce asigură temperatura ambientală ideală într-un mod sustenabil și eficient.

Acestea abordează un design simplu, minimalist, potrivit oricărei locuințe.

Wilo este furnizor premium de servicii pentru cladiri rezidentiale, proiecte de gestionare a apei si aplicatii industriale. Noi facem ca tehnologiile complicate sa fie prietenoase cu utilizatorul, simplu de folosit, eficiente energetic si inalt performante. La sfarsitul zilei, accentul principal este pe oameni in tot ceea ce facem. Le oferim produse exceptionale, solutii de sisteme si servicii. Fondata in Dortmund, in 1872, ca fabrica de produse din cupru si alama, Wilo a evoluat in decursul istoriei sale indelungate si de succes de la specialist local la jucator global.

Înființată în 1906, compania FRÄNKISCHE este încă deținută de o familie și este administrată în prezent de partener Julius Kirchner.

Dezvoltăm și producem o mare varietate de conducte, accesorii și componente de sistem pentru domeniile ingineriei și construcțiilor civile, automobilelor și industriei.

De-a lungul timpului, compania s-a dezvoltat într-un grup de companii cu peste 5.000 de angajați în 22 de locații de producție și vânzări din întreaga lume. În ciuda caracteristicii sale de companie internațională, FRÄNKISCHE este și rămâne ferm înrădăcinată în sediul central din Königsberg, Franconia de Jos.

KOTAR este unul dintre principalii producători de materiale termoizolante utilizate în instalațiile de încălzire prin pardoseală. Aproape trei decenii de experiență s-au tradus într-o poziție foarte bine stabilită a KOTAR atât pe piața poloneză, cât și pe cea europeană.

Produsele de marcă susțin industria modernă a construcțiilor și ajută la reducerea costurilor de întreținere a clădirilor. Materialele și tehnologia de producție atent selectate fac ca soluțiile KOTAR să fie preferate atât de clienții individuali, cât și de cei corporativi.

Familia de companii Taco este o rețea globală de mărci de top din industrie care se străduiește să fie prima alegere pentru soluții de încredere, de înaltă eficiență pentru încălzire, răcire, instalații sanitare încastrate și soluții de control al fluidelor care îi ajută pe clienți să economisească bani, energie și resurse, maximizându-le în același timp confortul și productivitatea.

Cu sediul central în Cranston, Rhode Island, Taco Comfort Solutions proiectează și produce sisteme de încălzire, răcire și confort pentru calitatea aerului de înaltă eficiență. Expertiza, produsele și asistența companiei economisesc clienților energie, bani și resurse, îmbunătățind în același timp calitatea mediului interior.

Din grup fac parte companiile: Taconova, Taco Italia, Hydroflo Pumps și Precision Investment Foundry Asia (PIFA™).